Mozaïek van Geluk (zomer 2021)

Een koning wil zijn dochter gelukkig maken. Dat lijkt te lukken, totdat het onheil zich aandient.

 

Deze fairytale fanatsy mozaïekroman gaat over prinses Faeline en haar vader, koning Archibald. Faeline is ongelukkig en haar vader denkt dat een huwelijk dat kan verhelpen. Maar wat als de prinses opnieuw ongelukkig wordt?
Dit boek verschijnt in 2021.

 

Voorlopige achterflaptekst:

Sinds de verdwijning van haar geliefde is prinses Faeline ongelukkig. Wie haar weer laat lachen, met haar mag trouwen. De raadgever, die zelf koning wil worden, krijgt de opdracht om deze persoon te vinden. Om zijn eigen belangen te redden, maakt hij gruwelijke keuzes.
Ver van het paleis leeft Roos onder het juk van haar stiefmoeder. Zij raakt op meerdere manieren betoverd. Zoekend naar zichzelf komt ze bij het paleis. Kan zij Faeline weer laten lachen, ook als ze allebei zichzelf niet kunnen zijn?
Ontdek het in deze fairytale fantasy mozaïekroman, die je in zeventien verhalen mee voert langs minder goede feeën, betoverde roggekoeken, gehandicapte hooiwagens en lofliederen over kikkers.

Liesbeth Jochemsen schrijft fairytale fantasy en verhalen gebaseerd op legendes.
Mozaïek van Geluk is haar derde boek.
www.liesbethjochemsen.nl

close

Kom je ook bij de Mythische Mare?

Hier deel ik exclusieve items zoals achtergrondinformatie over mijn boeken en verhalen, leuke kortingen én je leest maandelijks een kort verhaal waar jij invloed op hebt.
Door lid te worden krijg je meteen toegang tot het korte verhaal
Coq au vin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *