Nieuwe versie

In een vorig bericht vroeg ik jullie mening over de voorlopige achterflaptekst van de fairytale fantasy mozaïekroman Mozaïek van Geluk. Ik heb een hoop goede reacties gehad, waarvoor mijn dank.
Bijna iedereen was het er over eens dat er teveel vraagtekens in stonden. Een andere tip was om het woord “verhalenbundel” te schrappen. De reden hiervoor was dat een verhalenbundel minder goed verkoopt. Ook zouden lezers bij een verhalenbundel allemaal losse verhalen verwachten en dat is bij Mozaïek van Geluk niet het geval. Het boek bestaat weliswaar uit allemaal verhalen, maar ze zijn onderling met elkaar verbonden en de meeste verhalen komen in het grotere geheel het beste tot hun recht. Daarom zal ik het voortaan hebben over een fairytale fantasy mozaïekroman.

Uiteraard ben ik met de tips en adviezen aan de slag gegaan. Hieronder vind je de nieuwe concept achterflaptekst. Ook nu vind ik het fijn om je mening hierover (weer) te horen.

(on)gelukkig in de liefde zijn

Sinds het vertrek van de vorige raadgever is prinses Faeline depressief. De wanhopige koning besluit dat wie zijn dochter weer laat lachen, met haar mag trouwen. Dit lukt meerdere personen en als de bruidegom gekozen is, lijkt de prinses voor even gelukkig. Totdat haar echtgenoot om het leven komt en ze opnieuw depressief wordt. Aan de nieuwe raadgever de taak om iemand te vinden die de prinses gelukkig kan maken en met haar mag trouwen.
Door het overlijden van de ene na de andere echtgenoot wordt deze zoektocht steeds ingewikkelder. Het leven van de raadgever staat op het spel, maar hij kan zijn taak ook gebruiken om zelf koning te worden.
Prinses Faeline maakt zich intussen om heel andere dingen druk. Ze is niet tevreden over haar uiterlijk en ze zit verstrikt in het web van haar boze stiefmoeder. Een stiefmoeder die ook de macht heeft om haar te verlossen van de bemoeizuchtige raadgever.

Liesbeth Jochemsen (1987) schrijft vooral fairytale fantasy. Haar werk verscheen in meerdere verhalenbundels. Mozaïek van Geluk is haar derde boek.
www.liesbethjochemsen.nl.

2 thoughts on “Nieuwe versie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog

Dit keer een ander bericht dan wat je gewend bent op vrijdag. Enige tijd geleden deed ik een ontdekking. Ik ontdekte hoe je met WordPress pagina’s kunt maken. Hiermee ben ik een middag aan de slag gegaan en zoals je kunt zien, heeft mijn website een metamorfose ondergaan. Een hoop dingen zijn nu overzichtelijker en […]

Ik wil meer weten

Wat is de naam?

Een tijd geleden schreef ik dat ik namen had bedacht voor de twee koninkrijken in de fairytale fantasy mozaïekroman Mozaïek van Geluk. Zoals ik al eerder schreef, waren die namen anagrammen van Nederlandse plaatsen. Die plaatsnamen waren niet zomaar gekozen, het zijn allebei plekken waar ik veel dierbare herinneringen heb omdat mijn grootouders daar woonden of […]

Ik wil meer weten

Nieuwere computer

Bijna al mijn schrijven doe ik op een vaste computer. Deze staat op de eerste verdieping en de bewuste kamer heb ik helemaal naar mijn smaak ingedeeld. Hoewel de computer meer dan tien jaar oud was, vond ik het niet nodig om een nieuwe te kopen. Hij deed het immers? Bovendien had ik meer dan […]

Ik wil meer weten
x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security