Win jouw naam in mijn nieuwe boek Mozaïek van Geluk!

Verzin een naam voor een prinses of een koning en wie weet wordt die naam gebruikt in Mozaïek van Geluk!

De titel van mijn nieuwe boek is bekend: Mozaïek van Geluk. En daar hoort ook gelijk een wedstrijd bij. In deze fairytale fantasy verhalenbundel spelen een prinses en een koning een belangrijke rol, die is uitgesmeerd over meerdere verhalen. Voor beide personages zoek ik een naam en daarvoor heb ik jouw hulp nodig.

Wat moet je doen?
  • Verzin een naam voor een prinses (V).
    De naam mag niet verwijzen naar iets uit de natuur of een natuurverschijnsel, zoals Bloem of Vlinder. Voor de rest is alles toegestaan. Dus laat je fantasie de vrije loop.
  • En/ of verzin een naam voor een koning (M).
    De naam mag niet verwijzen naar iets uit de natuur of een natuurverschijnsel, zoals Wolf of Storm. Voor de rest is alles toegestaan. Dus laat je fantasie de vrije loop.
  • Reageer in een reactie onder het originele facebookbericht (Latere toevoeging; De facebookpagina bestaat inmiddels niet meer. Je kunt dus niet meer meedoen) met jouw verzonnen naam of namen en voor welk personage de naam bedoeld is. Vermeld daarbij ook je eigen naam. Heb je geen facebook, dan mag je je suggestie indienen als reactie onder deze blog.
Uit alle inzendingen kies ik één naam voor de prinses en één naam voor de koning. Deze zullen in Mozaïek van Geluk gebruikt worden. De twee personen die de winnende namen verzinnen, zullen met hun eigen naam in het dankwoord van het boek vermeld worden. Door mee te doen aan deze wedstrijd ga je hiermee akkoord.
Op vrijdag 9 oktober 2020 maak ik de winnende namen bekend.
Succes allemaal! Ik ben benieuwd naar de inzendingen.

2 thoughts on “Win jouw naam in mijn nieuwe boek Mozaïek van Geluk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog

Dit keer een ander bericht dan wat je gewend bent op vrijdag. Enige tijd geleden deed ik een ontdekking. Ik ontdekte hoe je met WordPress pagina’s kunt maken. Hiermee ben ik een middag aan de slag gegaan en zoals je kunt zien, heeft mijn website een metamorfose ondergaan. Een hoop dingen zijn nu overzichtelijker en […]

Ik wil meer weten

Wat is de naam?

Een tijd geleden schreef ik dat ik namen had bedacht voor de twee koninkrijken in de fairytale fantasy mozaïekroman Mozaïek van Geluk. Zoals ik al eerder schreef, waren die namen anagrammen van Nederlandse plaatsen. Die plaatsnamen waren niet zomaar gekozen, het zijn allebei plekken waar ik veel dierbare herinneringen heb omdat mijn grootouders daar woonden of […]

Ik wil meer weten

Nieuwere computer

Bijna al mijn schrijven doe ik op een vaste computer. Deze staat op de eerste verdieping en de bewuste kamer heb ik helemaal naar mijn smaak ingedeeld. Hoewel de computer meer dan tien jaar oud was, vond ik het niet nodig om een nieuwe te kopen. Hij deed het immers? Bovendien had ik meer dan […]

Ik wil meer weten
x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security