Pre order Mozaïek van Geluk, gastblog en een prachtige recensie

Pre order Mozaïek van Geluk

Vanaf november verkrijgbaar: De fairytale horror Mozaïek van Geluk.
Nu al te bestellen.
Inclusief gratis leuke extra’s voor de snelle beslissers.

Achterflaptekst
Sinds de verdwijning van haar geliefde is prinses Faeline ongelukkig. Wie haar laat lachen, mag met haar trouwen. Dit brengt koning Archibald in een lastige positie. Misschien is het beter dat ze met een ander trouwt. Wat gebeurt er wanneer de prinses opnieuw ongelukkig wordt?
Intussen wordt een jonge vrouw slachtoffer van de niet zo goede fee. Op de vlucht voor de prins met wie ze moest dansen, wordt ze ingezet als middel om Faeline te genezen van haar beestachtige toestand.
Laat je door verhalen, limericks, een lied en een pamflet meevoeren naar een wereld vol biggen, pratende kikkers en levensgevaarlijke kamillethee. Een wereld waarin trouwen met een prinses letterlijk een rib uit je lijf kost.
“Dat van die kamillethee is niet waar! Tegenwoordig kun je onbezorgd genieten van mijn thee.”
Flip

Het boek zal €17,99 kosten.
Dat wil jij toch ook? Stuur mij dan een mail.
Meer info.

Kunstzinnige invulling fietstunnel Olst

In ons dorp is dit jaar een fietstunnel onder het spoor geplaatst. Kunstenaar Marina Nijdeken mag de kunstzinnige invulling gaan verzorgen. Hiervoor zoekt ze mensen uit Olst en omgeving die ze mag portretteren. Ik heb me hiervoor aangemeld en hoop natuurlijk dat ik word uitgekozen!
Het krantenartikel is hier te lezen.

Connies Boekenblog

Bij de herinneringen op facebook kwam ik onlangs een recensie van de verhalenbundel Onthullingen tegen. In deze bundel staat mijn verhaal De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal. De recensie staat op Connies Boekenblog en nu ook op deze site.

Kinderen en dronkaards spreken de waarheid. Wat doen schrijvers met de waarheid? Schrijvers zijn soms kinderen, bedrogen mensen, kampioenen, verliezers, twijfelaars, zeurpieten, leukerds en ja, soms dronkaards. Ze zeggen ongezouten de waarheid, verbloemen haar, dikken haar aan of houden een slag om de arm. De auteurs in deze bundel brengen hun eigen waarheden aan het licht. Bovenal onthullen ze iets van zichzelf: hun liefde voor het verhaal, hun verknochtheid aan het woord en de gezamenlijke wil om de lezer enkele uren puur leesplezier voor te schotelen.

AUTEURS Ronald van Assen, Alice Bakker, Esmeralda van Belle, Lieve van den Berg, Silvia van Gimst, Elly Godijn, Jos Govaarts, Fiona Hack, Liesbeth Jochemsen, Antoinette Kalkman, Marc Kerkhofs, Johan Klein Haneveld, Wibo Kosters, Jeroen Kraakman, Monique Kroezen, Ingeborg van ’t Pad Bosch, José van Winden en Jolanda Zuydgeest.

Gastblog in nieuw boek Ellen Kruize

Ellen Kruize, auteur van Educated drug dealer, vroeg aan mij of ik als gast in haar volgende boek wil komen. Natuurlijk wil ik dat! Ik werk nu aan een blog over hoe het voor mij is om een boek te schrijven, inclusief tips. Deze blog zal in haar boek gepubliceerd worden.
Met haar boek wil Ellen beginnende auteurs op weg helpen.

Wist je dat ik haar boek Educated drug dealer ook heb gelezen? Hier lees je mijn recensie.

Maxi Mini Bieb Aurora

Vorige maand was ik Schrijver van de Maand in de groep Maxi Mini Bieb Aurora. Als introductie schreef ik een stukje over mezelf. Stef Knops, de beheerder van de groep, kreeg een exemplaar van Het goud van de Gelaarsde Kat. Dit boek staat nu in de door hem beheerde minibieb in Limburg. Uiteraard heeft hij het boek zelf ook gelezen en hij schreef er een prachtige recensie over.

Twintig jaar na de gebeurtenissen uit De verdwenen prinses van Geografie is Vrouw Holle het kattenkwaad van een jongeman zo zat, dat ze hem in de Gelaarsde Kat verandert. Zodat hij goud kan maken van schapenwol, waardoor hij hopelijk een lesje leert.  Prins Hamlet, die nog steeds koning wil worden, heeft intussen een grote som geld nodig om Malle Fidus te betalen. Deze verschoppeling is door hem ingehuurd om de kastanjes uit het vuur te halen. Wat de prins niet weet, is dat Malle Fidus heel andere plannen heeft. Zowel prins Hamlet als Malle Fidus hebben het goud van de Gelaarsde Kat nodig om hun droom te realiseren.  Kan Vrouw Holle de jongeman op tijd vinden en de gevolgen van haar betovering beperken? Of is het te laat en staat het koninkrijk op instorten?

Het goud van de Gelaarsde Kat is een aanrader voor iedereen die van sprookjes houdt.

De droom van een prins vs de wraak van een verschoppeling

Gelezen boeken

Deze maand las ik Pangaea, verloren wereld van Tycho Scholten, Dagboek van een manny van Holly Peterson en Welke dag is het vandaag? van Rina Stam.

One thought on “Pre order Mozaïek van Geluk, gastblog en een prachtige recensie”

  1. Echt heel erg leuk dat jij jou hebt opgegeven voor het fietstunnel project van
    Marina Nijedeken, Liesbeth.
    Ik heb mij ook opgegeven voor het fietstunnelproject van Marina Nijedeken.
    En hoop echt dat jij en ik hiervoor allebei worden uitgekozen hier aan mee te doen.
    Dat is briljant zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek in het zonnetje: Geen kind meer

Geregeld zet ik een bijzonder boek in het zonnetje. Een boek dat zeker extra aandacht verdient. Dit keer: Geen kind meerEsther Boek De jonge zoon van de auteur wordt vals beschuldigd van verkrachting. Wat dit met hem en het gezin doet, heeft Esther Boek beschreven in Geen kind meer. AchterflaptekstHet is de eerste dag van de […]

Ik wil meer weten

In de boekhandel, een goed doel en mooie recensies

Mijn boeken nu fysiek in de boekhandel Mozaïek van Geluk en Ontdekkingsreis zijn nu ook fysiek verkrijgbaar bij Primera Korten in Olst. Hier ben ik natuurlijk superblij mee. Een dikke dankjewel aan de mensen van de lokale boekenwinkel! Meer dan Menselijk In januari verscheen de verhalenbundel Meer dan Menselijk. Veertien auteurs schreven belangeloos een verhaal rondom het […]

Ik wil meer weten

Boek in het zonnetje: verliezen van jezelf

Geregeld zet ik een bijzonder boek in het zonnetje. Een boek dat zeker extra aandacht verdient. Dit keer: Verliezen van jezelfMariska Noordeloos In Verliezen van jezelf beschrijft Mariska Noordeloos hoe een gewoon meisje in handen van mensensmokkelaars kan komen en zo in de prostitutie belandt. Achterflaptekst1999 De achttienjarige Sifra vertrekt naar Londen als au-pair. Dat de […]

Ik wil meer weten
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security