Unboxing AnderWereld mysterie box sprookjes

Dit keer een fotoblog. AnderWereld, een tweedehands fantasy boekenwinkel, heeft iedere maand twee mysterieboxen. In zo’n box zit een boek en een aantal hele gave bijpassende goodies. De inhoud van de box, dus ook de titel van het boek, is een verrassing. Je krijgt alleen een paar aanwijzingen. Al lange tijd wilde ik een keer zo’n box bestellen, maar de prijs hield me tegen. Een mysteriebox kost namelijk €35,- exclusief verzendkosten. Toegegeven, de inhoud van de box is meer waard, maar het blijft een hoop geld. Vanwege mijn verjaardag en omdat dit een sprookjesbox was en ik gek ben op sprookjes, besloot ik om mezelf een keer te verwennen. Ik heb er absoluut geen spijt van!

Dan nu de unboxing. Dagenlang zat ik in spanning af te wachten wanneer de box eindelijk op de post werd gedaan. Dan nog wachten tot het bezorgd is. En vervolgens moest ik wachten tot ik het bij Korten Boek en Kantoor kon ophalen.

AnderWereld probeert hun producten zo duurzaam mogelijk te verpakken en verzenden, wat natuurlijk alleen maar toe te juichen is.IMG_20191115_143709673

Om te beginnen zat er een persoonlijke, handgeschreven brief bij. Ook zat er in de box een papier met wat er allemaal in zit. Handig! Zoals je op de foto kunt zien, was alles zorgvuldig ingepakt. Zo had ik in feite een box vol met cadeautjes.

Het eerste item was een prachtige geurkaars, speciaal voor deze box gemaakt door Shanthi Candles. De geur heet Er was eens en ruikt heerlijk zoet.

De volgende items waren een toverstok, gemaakt door Lovely Creation en een ketting met een sprookjesboek, handgemaakt door FimoFantasy. De toverstok kan zelf versierd worden en dat ga ik zeker een keer doen. De ketting vind ik ook heel gaaf.

De box bevat ook een starterspakket om zelf een Magisch Kabouterdeurtje te maken. Deze is handgemaakt door het Creaplein. Zoals je op de foto ziet, moet ik dit deurtje nog in elkaar toveren.

In de box zat ook een leuke ansichtkaart en een zelf in te kleuren deurhanger van het kinderboek De enorm eigenwijze eenhoorn van Pip Bird (Veltman Uitgevers).

En dan natuurlijk het boek. Het was Het kattenmannetje en andere sprookjes van Janneke Schotveld (uitgeverij Unieboek het Spectrum). Het boek is geïllustreerd door verschillende bekende illustrators. Bij het boek zat ook een bijpassende ansichtkaart.

Tot slot nog een foto van alle items.

IMG_20191128_122104219

One thought on “Unboxing AnderWereld mysterie box sprookjes”

  1. Heel bijzonder zo’n mysterie box sprookjes, Liesbeth!
    Echt prachtig!
    Een hele mooie aanwinst dus!

    Hartelijke groet,
    Suzanne van den Buijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 verse nachtwakers (deel 5)

Voor de verhalenbundel Nachtwakers schreef ik twee verhalen. Mijn verhaal Vigilie, waarbij ik me liet inspireren door Frankenstein, heeft uiteindelijk de bundel gehaald. Het andere verhaal, getiteld 10 verse nachtwakers, is gebaseerd op een oud kinderliedje. Ik heb er zelfs een synoniemen- en een rijmwoordenboek bij gepakt om alle coupletten en regels precies even lang te krijgen. In deze blog lees […]

lees meer

Schrijfavonturen september 2021

Prachtige recensie Jitske Kingma- Postma las en recenseerde Het goud van de Gelaarsde Kat. Zij las dit boek dankzij de groep Boeken toer, lezen en recenseren van boeken van onbekende schrijvers op facebook.Jitske geeft dit boek maar liefst 4 sterren en ze wil graag meer van mij lezen. Kijk, dat is een leuk compliment! Dankjewel, Jitske!De […]

lees meer

10 verse nachtwakers (deel 4)

Voor de verhalenbundel Nachtwakers schreef ik twee verhalen. Mijn verhaal Vigilie, waarbij ik me liet inspireren door Frankenstein, heeft uiteindelijk de bundel gehaald.Het andere verhaal, getiteld 10 verse nachtwakers, is gebaseerd op een oud kinderliedje. Ik heb er zelfs een synoniemen- en een rijmwoordenboek bij gepakt om alle coupletten en regels precies even lang te krijgen. In deze blog lees je […]

lees meer