Van sprookje tot boek (slot)

Oorspronkelijk zou hier de laatste aflevering komen van de serie Van sprookje tot boek. De serie waarin ik een kijkje achter de schermen gaf bij het allereerste begin van het los te lezen vervolg op De verdwenen prinses van Geografie. Een begin dat uiteindelijk zou leiden tot Het goud van de Gelaarsde Kat.
De laatste tijd heb ik een aantal huishoudelijke verandering doorgevoerd op deze site. Eén daarvan is dat alle afleveringen van Van sprookje tot boek nu overzichtelijk op dezelfde pagina staan. Voor het gemak besloot ik om deze laatste aflevering er ook alvast bij te plaatsen.
Via onderstaande knop kun je alle afleveringen terugzien.

Nieuwe serie

Vanaf 27 juli komt er een nieuwe serie op deze website. Daarover vertel ik volgende week meer.

Heb je genoten van Van sprookje tot boek? Wil je graag meer achtergrondinfo over mijn boeken en verhalen en over mijn schrijfproces? Schrijf je dan in als lid van de Mythische Mare. Naast leuke achtergrondinfo ontvang je dan ook geregeld een gratis kort verhaal én je krijgt meteen toegang tot het verhaal Coq au vin. Hoe gaaf is dat?
Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier.

Kom je ook bij de Mythische Mare?

Hier deel ik exclusieve items zoals achtergrondinformatie over mijn boeken en verhalen, leuke kortingen én je leest maandelijks een kort verhaal waar jij invloed op hebt.
Door lid te worden krijg je meteen toegang tot het korte verhaal
Coq au vin.

2 thoughts on “Van sprookje tot boek (slot)

 1. Beste Liesbeth,

  Nu is het alweer vandaag de laatste aflevering van Sprookje tot boek.
  Ik vond het een geweldig leuke serie.
  Ik heb er echt enorm van genoten en er heel veel van geleerd.
  Ik zal deze serie van Sprookje tot boek nog missen. Maar het is wel heel mooi en leuk dat je weer met een nieuwe serie op deze website gaat beginnen.
  Ik wens je heel veel succes met deze nieuwe serie. En ik deze nieuwe serie van jou ook zeker volgen op je website.
  Ik kijk al met heel veel plezier uit naar deze nieuw serie!

  Hartelijke groet,
  Suzanne van den Buijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 verse nachtwakers (deel 1)

Voor de verhalenbundel Nachtwakers schreef ik twee verhalen. Mijn verhaal Vigilie, waarbij ik me liet inspireren door Frankenstein, heeft uiteindelijk de bundel gehaald. Het andere verhaal, getiteld 10 verse nachtwakers, is gebaseerd op een oud kinderliedje. Ik heb er zelfs een synoniemen- en een rijmwoordenboek bij gepakt om alle coupletten en regels precies even lang te krijgen. In deze blog lees […]

lees meer

Schrijfavonturen juli 2021

TV- debuut Wat was dat gaaf! Op 23 juni was ik live(!) op televisie bij het programma Magazine van Salland1 tv!!!Kijk hieronder de uitzending terug. Interview werd meer De tv uitzending ging over Beste verhaal uit de Sallandse IJsselstreek. Bij die schrijfwedstrijd (georganiseerd door stichting Kunst & Cultuur Olst-Wijhe) was mijn verhaal Opgericht derde geworden. […]

lees meer

Boek in het zonnetje: Zondagskind

Eens per maand zet ik een boek in het zonnetje. Een boek waarvan ik vind dat het extra aandacht verdiend. Deze keer: ZondagskindJudith Visser In Zondagskind vertelt Judith openhartig over hoe het is om op te groeien met autisme. Omdat Judith in dit boek duidelijk en toegankelijk uitlegt hoe het is om autisme te hebben, […]

lees meer