Voorbij de storm (deel 4)

Een tijd geleden schreef ik een serie blogs over de verhalenbundel Voorbij de storm. Hier, hier en hier kun je de blogs teruglezen. Voor degenen die (nog) niet weten waar dit boek over gaat, volgt hieronder de achterflaptekst:

De toekomst is het terrein van de Sciencefictionschrijver, maar de leefruimte van onze kinderen. Hoe wij nu met onze planeet omgaan, bepaalt hoe onze nazaten leven. Gaat onze welvaart en weelde gepaard met geestelijke armoede of een uitgeleefde Aarde die niet meer in staat is om zijn kinderen te onderhouden?
Vijfentwintig Belgische en Nederlandse auteurs die zich zorgen maken om het lot van onze Moeder Aarde hebben een zorgelijke blik in de nabije toekomst van de menselijke bakermat geworpen.
Een schreeuw om hulp om Voorbij de Storm te kijken…

Ik ben niet de enige die aandacht besteed aan deze verhalenbundel. Zo kun je op de blog van Tazzy Jenninga de openingszinnen van álle verhalen lezen en dus ook gelijk zien welke auteurs er allemaal hebben meegewerkt.
Auteur Eowen Valk heeft ook een blog over dit boek geschreven. Hierin wordt mijn website vermeld, wat ik natuurlijk hartstikke leuk vind. Dankjewel, Eowen!

Voorbij de storm is via deze link te koop. Of ga naar je lokale (online) boekwinkel en bestel het daar.

One thought on “Voorbij de storm (deel 4)”

 1. Wat ontzettend goed dat je zoveel aandacht besteed aan deze verhalenbundel Voorbij de storm Liesbeth!
  En wat super goed en fijn dat andere mensen dit ook doen!
  Deze verhalenbundel is een boek met een prachtige missie en een heel mooi en goed doel!
  En dat is geweldig!

  Hartelijke groet,
  Suzanne van den Buijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek in het zonnetje: Verkapt

Eens per maand zet ik een boek in het zonnetje. Een boek waarvan ik vind dat het extra aandacht verdient. Deze keer: VerkaptJanneke Bazelmans In Verkapt neemt de auteur je mee naar de rauwe werkelijkheid van ontbossing en de palmolie-industrie. Een wereld die zeker niet ver van ons bed is. Omdat er helaas nog steeds […]

Ik wil meer weten

Schrijfavonturen juni 2022

Science Fiction & Fantasy Boekenclub Sinds enige tijd ben ik lid van de facebookgroep Science Fiction & Fantasy Boekenclub. Een supertoffe groep voor iedereen die houdt van sciencefiction, fantasy en horror. Met veel leuke discussies en elke maand een ander thema. Maxi Mini Bieb Aurora Dat is de naam van een facebookgroep waar ik deze […]

Ik wil meer weten

Boek in het zonnetje: Wodka & Ranja

Deze maand staat het boek Wodka & Ranja van Yvonne Sonke in het zonnetje.

Ik wil meer weten
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security