Weer een jaar voorbij

Het oude jaar is alweer voorbij. Aan het begin dacht ik: een heel nieuw, blanco jaar ligt voor me. Nu aan het eind besef ik dat het weer is omgevlogen. Aan de ene kant is dat natuurlijk een goed teken, want als je iets leuks doet gaat de tijd snel. De keerzijde is dat ik ook weer een jaartje ouder ben geworden en, om het heel somber te formuleren: weer een stukje dichter bij het graf. Niet dat ik daar verdrietig over ben, integendeel, ik ben juist dankbaar dat ik opnieuw mijn verjaardag mocht beleven. Zeker omdat ik afgelopen jaar van dichtbij heb meegemaakt dat het ook zo ineens afgelopen kan zijn.
Ik heb het afgelopen jaar een verhaal gepubliceerd in de verhalenbundel “Aangenaam” en ik heb een verhaal ingestuurd naar “Get inspired by books”. Ook deed ik met twee verhalen mee aan de wedstrijd “Nachtwakers” en ben ik druk bezig met het schrijven van nieuwe verhalen.
Op leesgebied heb ik niet zo heel veel gelezen, hoewel “veel” natuurlijk een elastisch begrip is. Ik heb het aantal gelezen boeken ook losgelaten. Net als het meedoen aan challenges om een x aantal boeken per jaar te lezen. Het belangrijkste, vind ik, is dat je geniet van een boek. Hoeveel je er dan in een periode leest, is volgens mij bijzaak.
In 2019 kun je hopelijk een verhaal van mij lezen in de bundel “Nachtwakers”. Ook zal ik iedere dinsdag een nieuwe blog plaatsen op mijn site en natuurlijk kun je me ook volgen op facebook en instagram.
Ik hoop dat 2019 voor jou een aangenaam jaar wordt, met veel liefde, warmte en tijd om te lezen.

cover Aangenaam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek in het zonnetje: Zoeter dan wraak

Eens per maand zet ik een boek in het zonnetje. Een boek waarvan ik vind dat het extra aandacht verdiend. Deze keer: Zoeter dan wraakdiverse auteurs Deze thriller bevat verhalen van verschillende auteurs. De opbrengst van deze verhalenbundel is voor de Diabetesvereniging Nederland, DVN. Diabetes, of suikerziekte, is een chronische stofwisselingsziekte waarbij er te veel […]

Ik wil meer weten

10 verse nachtwakers (deel 13)

Voor de verhalenbundel Nachtwakers schreef ik twee verhalen. Mijn verhaal Vigilie, waarbij ik me liet inspireren door Frankenstein, heeft uiteindelijk de bundel gehaald. Het andere verhaal, getiteld 10 verse nachtwakers, is gebaseerd op een oud kinderliedje. Ik heb er zelfs een synoniemen- en een rijmwoordenboek bij gepakt om alle coupletten en regels precies even lang te krijgen. In deze blog lees […]

Ik wil meer weten

Schrijfavonturen januari 2022

Mijn schrijfavonturen van de afgelopen maand.

Ik wil meer weten
x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security