Het goud van de Gelaarsde Kat

De droom van een prins vs.
de wraak van een verschoppeling

Dit boek is het tweede deel uit een tweeluik. Deel 1 is De verdwenen prinses van Geografie.
Beide boeken zijn ook goed los te lezen.

Achterflaptekst:
Twintig jaar na de gebeurtenissen uit De verdwenen prinses van Geografie is Vrouw Holle het kattenkwaad van een jongeman zo zat, dat ze hem in de Gelaarsde Kat verandert. Zodat hij goud kan maken van schapenwol, waardoor hij hopelijk een lesje leert.  Prins Hamlet, die nog steeds koning wil worden, heeft intussen een grote som geld nodig om Malle Fidus te betalen. Deze verschoppeling is door hem ingehuurd om de kastanjes uit het vuur te halen. Wat de prins niet weet, is dat Malle Fidus heel andere plannen heeft. Zowel prins Hamlet als Malle Fidus hebben het goud van de Gelaarsde Kat nodig om hun droom te realiseren.  Kan Vrouw Holle de jongeman op tijd vinden en de gevolgen van haar betovering beperken? Of is het te laat en staat het koninkrijk op instorten?

Het goud van de Gelaarsde Kat is een aanrader voor iedereen die van sprookjes houdt.

Recensies

Lees wat anderen van dit boek vinden op:

De vier hoofdpersonages uit Het goud van de Gelaarsde Kat gaven een interview. Twee van hen hebben ook een rol in De verdwenen prinses van Geografie.

Het goud van de Gelaarsde Kat werd op 9 december 2017 gelanceerd tijdens een BOEK10-event van Godijn Publishing waarin tien auteurs tegelijkertijd hun nieuwe boek publiceren. Hieronder een foto-impressie.

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *