In de media

Salland Magazine

Op 23 juni 2021 was ik te gast in het programma Magazine van Salland1 tv. Op deze pagina lees je daar meer over.

De tv uitzending van het programma Magazine van Salland1 tv op 23 juni 2021

De lol van schrijven

Op 16 juni 2021 verscheen er, vanwege Beste verhaal uit de Sallandse IJsselstreek, een artikel in de lokale krant met daarin een stukje achtergrondinformatie van zes vrouwen die aan deze schrijfwedstrijd hebben deelgenomen.
Hier kun je de tekst van onderstaande afbeeldingen lezen.
En hier lees je mijn verhaal Opgericht, dat de derde plaats behaalde.

Beste verhaal uit de Sallandse IJsselstreek

In het voorjaar van 2021 deed ik mee aan de verhalenwedstrijd Beste verhaal uit de Sallandse IJsselstreek van Cultuurfonds Olst-Wijhe. Mijn verhaal behaalde de derde plek van de 34 inzendingen en daarom verscheen er op 14 april 2021 een uitgebreid interview in de lokale krant.
Het verhaal kun je hier teruglezen.
En hier lees je het interview.

Op 14 april 2021 werd mijn verhaal Opgericht, samen met een interview, gepubliceerd in de lokale krant.

Internationale vrouwendag Olst-Wijhe

In het voorjaar van 2019 werd in de gemeente Olst-Wijhe internationale vrouwendag gevierd. Als onderdeel daarvan was er een verhalenwedstrijd met als thema Heldinnen. Ik heb hier ook aan meegedaan en mijn verhaal is, samen met dat van anderen, gepubliceerd in het boekje Onze heldinnen verhalen.
Ter aankondiging van dat boekje verscheen er in mei 2019 een artikel in de lokale krant.

Krantenartikel van mei 2019 over het boekje onze heldinnen verhalen.

Boeken met Michel

In de studio van omroep Noos, naast de presentator van het boekenprogramma

Op woensdag 19 december 2018 was ik te gast in het radioprogramma Boeken met Michel van omroep NOOS. Zoals ik eerder al aangaf, vond ik het ontzettend gaaf en doodeng. Gelukkig viel het uiteindelijk ontzettend mee. Ik kwam echt in een warm bad terecht, waarvoor nogmaals mijn dank. Ik mocht muziek meenemen die ik mooi vind, ik heb voorgelezen uit Het goud van de Gelaarsde Kat, en ik heb samen met Michel gepraat over dit boek.
Luister via onderstaande link de uitzending terug. Of kijk bij het verslag dat ik erover schreef.

Het radioprogramma Boeken met Michel waarin ik vertelde over en voorlas uit Het goud van de Gelaarsde Kat.

Bookstoreday 2018

Bookstoreday is een dag waarin de boekhandel centraal staat. Op 15 april 2018 was ik hiervoor met mijn boek Het goud van de Gelaarsde Kat te gast bij Boek & Kantoor Korten in Olst.
Helaas heb ik daar geen blog over geschreven. Wel kun je via dit bericht teruglezen hoe ik een jaar later Bookstoreday heb beleefd.

close

Kom je ook bij de Mythische Mare?

Hier deel ik exclusieve items zoals achtergrondinformatie over mijn boeken en verhalen, leuke kortingen én je leest nu en dan een gratis kort verhaal.
Door lid te worden krijg je meteen toegang tot het korte verhaal
Coq au vin.
Lidmaatschap is en blijft altijd gratis en vrijblijvend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *