Meer dan Menselijk

En niet noodzakelijk aardig
Verhalen over goden en godinnen

Veertien auteurs schreven een verhaal rondom het thema goden en godinnen. Alle opbrengsten van deze bundel gaan naar het Autismefonds.

Achterflaptekst:
Ze komen voor in ieder land en elke cultuur. Ze zijn ook van alle tijden. Sommigen zijn vriendelijk, anderen ondeugend of zelfs kwaadaardig. We aanbidden of vrezen hen en denken hen te kennen. Maar is dat echt zo?
Ontmoet in deze bundel een aantal goden en godinnen en ontdek of zij werkelijk meer dan menselijk zijn.

Alle opbrengsten van deze bundel gaan naar het autismefonds.
www.autismefonds.nl

Auteurs:
Bieke de Loore, Bruno Lowagie, Carlijn Broers, el Sinistro, Ellen Kusters, Ignace Pollet, Jamie Lee Vermeer, Laura Scheepers, Liesbeth Jochemsen, Luc Vos, Martine Pauwels, Michelle Arts, Rick Vermunt en Soumya Shyam.

Blogtour

 • Maxi Mini Bieb Aurora: “Buiten dat je boek zeker moet lezen voor het doel dat ze steunen, is ieder verhaal het ook nog eens de moeite waard om te lezen.”
 • Sheila_hjv_inbooks over mijn verhaal Versteende Verlangens: “Heel anders dan vroeger, kan hij alleen nog maar naar het vrouwelijk schoon kijken en dat ervaart hij echt als afzien. Liesbeth Jochemsen neemt je mee in de mijmeringen van een bijzonder hoofdpersoon.”
 • Het Boekenbijtje: “Met plezier gelezen.”
 • Sciencefiction en Fantasy Boekenclub: “De paperback-versie zal door de mooie cover van Tais Teng in geen enkele boekenkast misstaan.”
 • Boekenpearls 76: “Elk verhaal is een pareltje.”
 • SJM Schrijft: “Een aantal verhalen zetten je echt aan het denken.”

Fantastische Vertellingen 69

In het tijdschrift Fantastische Vertellingen, editie 69 (hier te bestellen) staat een bespreking van Finn Audenaert over Meer dan Menselijk. Hij schrijft onder meer:

“… Een voortreffelijke bundel, die grotendeels amusante en soms ook ernstige verhalen biedt. (…) Het siert de auteurs en de illustrator dat ze zulk mooi werk leverden voor een goed doel.”

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

One thought on “Meer dan Menselijk”

 1. Wat uniek het boek meer dan menselijk, waarvan de opbrengst naar het autisme fonds gaat.

  Dit is zo goed hier heb ik heel veel lof voor!

  Als vrouw dit zelf het Syndroom van Asperger, een vorm van autisme heeft.

  Suzanne van den Buijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *