De bar met de duizend deuren

Wat als je talloze versies van jezelf ontmoet?

Voor De bar met de duizend deuren van Uitgeverij Macc schreef ik twee verhalen:

  • De piskabouter, over een kabouter die verantwoordelijk is voor de biervoorraad;
  • Waar voor je geld, over een wereld waarin mannen zijn gereduceerd tot fokvee.

De Bar met de Duizend Deuren is alleen voor Paul toegankelijk. Maar hij is er niet alleen. Ook zijn evenbeelden uit alternatieve universa weten de bar te vinden. Onder het genot van een kroes bier en een schaal geroosterde veldmuizen vertellen ze elkaar de wildste verhalen.

Johan Klein Haneveld nodigde 24 schrijvers uit Nederland en België uit met hem een bezoek te brengen aan deze bar in het hart van het multiversum. 

De omslag is gemaakt door Tais Teng.

Op Hebban schrijft ene Charles het volgende over mijn verhalen:

  • Waar voor je geld
    “Soms hebben de Paulen en Paula’s het wel heel slecht getroffen. Maar misschien is er nog hoop? Zo ja, dan speelt de Bar een rol. Een nachtmerrie-verhaaltje.”
  • De piskabouter
    “Wat is een Bar zonder bier en bitterballen? Voordat we de bundel verlaten, krijgen we nog wat recepten. Ik zou zeggen: leer en pas toe!”

 

Ook op OOTW magazine verscheen een mooie recensie:

“Een anthologie die ik met plezier gelezen heb, waarin de deuren van het bar portaal centraal staan, en steeds weer naar andere parallelle werelden voeren.”

Samensteller Johan Klein Haneveld vertelt in een gastblog op fanatsywereld.nl hoe deze bundel is ontstaan. Ook is er een filmpje gemaakt van de online boeklancering.

Niets missen van mijn boeken en verhalen? En leuke extra’s ontvangen? Word dan lid van mijn nieuwsbrief, de Mythische Mare.
Je krijgt dan meteen
het eerste hoofdstuk van Mozaïek van Geluk cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security