Fantastische Vertellingen 58

Een tijdschrift vol fantastische verhalen

Stichting Fantastische Vertellingen publiceerde mijn verhaal Wie van de drie? in nummer 58 van hun gelijknamige tijdschrift. Dit los te lezen, uitgeklede verhaal is het tweede deel uit een serie van vijf.
Alle verhalen zijn in de volledige versie te lezen in de fairytale horror Mozaïek van Geluk.

In dit nummer vindt u korte verhalen van Ard Walburg (De bronnen), Peter Eijk (Geschiedenis herschreven), Liesbeth Jochemsen (Wie van de drie?Roos van der Velden (Verwilderd), Bart Russel (Initium – de eerste stappen), Johan Klein Haneveld (Toeristenval) en Eowen Valk (Bloed in de sneeuw).
Illustraties zijn van de hand van Fred Hemmes (omslagillustratie en binnenillustraties), Gert-Jan van den BemdMarco Bezoet de BieMarcel OzymantraPeter ErhardtBen van den OutenaarJoshua PeetersDick van der Plas en Gidion van de Swaluw.
Daarnaast vindt u in dit nummer besprekingen van de hand van Johan Klein HaneveldPaul van Leeuwenkamp en Jos Lexmond. Er is voorzien in een Kolom van Mike Jansen en de problemenrubriek Oxana’s OxymoronMax Moragie leverde bovendien een tweetal essays op, eentje over Het veulen en een tweede over Voorbij de storm!
De omslagillustratie is van de hand van Fred Hemmes en het daarop gebaseerde omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit.
In totaal maar liefst 140 bladzijden op helderwit kwaliteitspapier, volledig in kleur!
In het tijdschrift is van alle gepubliceerden een korte, geïllustreerde bio-/bibliografie opgenomen.

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *