Fantastische Vertellingen 58

Een tijdschrift vol fantastische verhalen

Stichting Fantastische Vertellingen publiceerde mijn verhaal Wie van de drie? in nummer 58 van hun gelijknamige tijdschrift. Dit los te lezen verhaal is het tweede verhaal uit een serie van vijf. De andere vier verhalen zijn te lezen in mijn boek Mozaïek van Geluk.

In dit nummer vindt u korte verhalen van Ard Walburg (De bronnen), Peter Eijk (Geschiedenis herschreven), Liesbeth Jochemsen (Wie van de drie?Roos van der Velden (Verwilderd), Bart Russel (Initium – de eerste stappen), Johan Klein Haneveld (Toeristenval) en Eowen Valk (Bloed in de sneeuw).
Illustraties zijn van de hand van Fred Hemmes (omslagillustratie en binnenillustraties), Gert-Jan van den BemdMarco Bezoet de BieMarcel OzymantraPeter ErhardtBen van den OutenaarJoshua PeetersDick van der Plas en Gidion van de Swaluw.
Daarnaast vindt u in dit nummer besprekingen van de hand van Johan Klein HaneveldPaul van Leeuwenkamp en Jos Lexmond. Er is voorzien in een Kolom van Mike Jansen en de problemenrubriek Oxana’s OxymoronMax Moragie leverde bovendien een tweetal essays op, eentje over Het veulen en een tweede over Voorbij de storm!
De omslagillustratie is van de hand van Fred Hemmes en het daarop gebaseerde omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit.
In totaal maar liefst 140 bladzijden op helderwit kwaliteitspapier, volledig in kleur!
In het tijdschrift is van alle gepubliceerden een korte, geïllustreerde bio-/bibliografie opgenomen.

close

Kom je ook bij de Mythische Mare?

Hier deel ik exclusieve items zoals achtergrondinformatie over mijn boeken en verhalen, leuke kortingen én je leest nu en dan een gratis kort verhaal.
Door lid te worden krijg je meteen toegang tot het korte verhaal
Coq au vin.
Lidmaatschap is en blijft altijd gratis en vrijblijvend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security