Het giftige diner

Door wie is Heer Otto vermoord?

Achterflaptekst

“Plots klinkt er een gorgelend geluid. Otto grijpt naar zijn borstkas, dan naar zijn maag en graait dan toch weer naar zijn borstkas. Hij braakt de inhoud van zijn maag, vermengd met bloed, over zijn bord heen.
Voordat iemand ook maar beseft wat er gebeurt, valt Otto naar voren, met zijn gezicht in de soep.”

Een van de aanwezigen bij het diner in het landhuis is schuldig aan het overlijden van Heer Otto, zoals hij zich graag liet noemen. Shirley van Holmen, rechercheur in hart en nieren, is gevraagd om dit mysterie op te lossen. Lukt het haar in een korte tijd na de verhoren en met enkele bevindingen tot een conclusie te komen? Lukt het haar om antwoord te geven op de vraag: Wie heeft het gedaan?

De winnende auteurs die in 2021 deelnamen aan de schrijfwedstrijd Wie heeft het gedaan? hebben ieder een verhaal geschreven over één van de aanwezige gasten of medewerkers. Alle verhalen samen vormen een geheel. Deze co-writing contest is wederom een groot succes.

Lees snel wie een motief had om Heer Otto te vergiftigen en wie de uiteindelijke dader(s) is/zijn.

Auteurs

Kevin de Haan, Kelly de Vree, Janneke van Oorschot, Laura Weterings, Liesbeth Jochemsen, Romeo Mazzei, Annelies van Bloois, Carla van Vliet, Maarten van Loenen, Annette Akkerman, Yvette de Klerk, Marjoleine Moeijes, Lucy Neetens, Miranda van der Steen.

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *