Inspiratiemagazine Boekenwurmen

Seizoenen

In het voorjaar van 2023 was er in de facebookgroep BoekenWurmen een schrijfwedstrijd met als thema “Seizoenen.” De beste verhalen zijn gebundeld in het online Inspiratiemagazine Boekenwurmen van Droomvallei Uitgeverij.

Ik schreef het verhaal Maria Onbevlekt Ontvangen, over de symbolische begrafenis van een gevluchte tiener. Vanaf blz. 38 kun je het lezen.

Lieve lezers,
Eindelijk is het zover: ons eigen BoekenWurmen verhalenboekje.
Dit leuke verhalenboekje is tot stand gekomen door een verhalenwedstrijd op BoekenWurmen. Het zijn dan ook uiteenlopende verhalen, dat maakt dit boekje ook zo bijzonder. Ik wil alle deelnemers dan ook hartelijk bedanken voor hun deelname:
Luc Vos, Elly Vos, Joseph Roelands, Titia Schut, Karin Bijl Mars, Eveline van Dienst, Laura Hendriks, Conny Hoogendoorn, Liesbeth Jochemsen, Yvonne Kersten, Sandra Hendriks, Cecile Knoops, Theo Michaels, José Bosma, Martine Dijkstra-Pranger, Margriet van Dijk, Asmara Minkes, Joline Drijver, Nel Goudriaan.
Dan gaat er nog een extra bedankje uit naar Esther van der Ham van Droomvallei Uitgeverij. Zonder haar was dit boekje er niet gekomen.
Dan rest mij nog de laatste woorden: veel leesplezier.
Lieve leesgroet Marijo (BoekenWurmen)

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *