Onthullingen

Voor deze verhalenbundel schreef ik De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal, een mix tussen De kleine zeemeermin en De gouden nachtegaal.

“Sprookjes op z’n kop gezet. Leest vermakelijk. Gebaseerd op bekende sprookjes.”
(Connie van Connies Boekenblog over De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal)

Achterflaptekst:
Kinderen en dronkaards spreken de waarheid. Wat doen schrijvers met de waarheid? Schrijvers zijn soms kinderen, bedrogen mensen, kampioenen, verliezers, twijfelaars, zeurpieten, leukerds en ja, soms dronkaards. Ze  zeggen ongezouten de waarheid, verbloemen haar, dikken haar aan of houden een slag om de arm.
De auteurs in deze bundel brengen hun eigen waarheden aan het licht. Bovenal onthullen ze iets van zichzelf: hun liefde voor het verhaal, hun verknochtheid aan het woord en de gezamenlijke wil om de lezer enkele uren puur leesplezier voor te schotelen.

Auteurs: Ronald van Assen, Alice Bakker, Esmeralda van Belle, Lieve van den Berg, Silvia van Gimst, Elly Godijn, Jos Govaarts, Fiona Hack, Liesbeth Jochemsen, Antoinette Kalkman, Marc Kerkhofs, Johan Klein Haneveld, Wibo Kosters, Jeroen Kraakman, Monique Kroezen, Ingeborg van ’t Pad Bosch, José van Winden en Jolanda Zuydgeest.

Recensies

Niets missen van mijn boeken en verhalen? En leuke extra’s ontvangen? Word dan lid van mijn nieuwsbrief, de Mythische Mare.
Je krijgt dan meteen
het eerste hoofdstuk van Mozaïek van Geluk cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security