Bijzonder bezoek

Een paar weken terug ontving ik bijzondere visite bij mij thuis. Het was weer een mijlpaal waar ik vroeger alleen van kon dromen. Wat was het geval? Een fan van mijn schrijven kwam bij mij thuis! Zij kwam speciaal naar Olst om uit mijn hand een gesigneerd exemplaar van mijn fairytale fantasy Het goud van de Gelaarsde Kat te ontvangen.
Het was ook niet zomaar een fan. Het was iemand die zelf ook een boek heeft geschreven, dus dat maakte het extra bijzonder. En zorgde, in ieder geval van mijn kant, voor extra zenuwen. Ik had deze auteur al een paar keer eerder ontmoet tijdens evenementen en schrijfworkshops en ik had ook al een gesigneerd exemplaar van haar boek in bezit.
Degene die bij mij thuis op bezoek kwam, was niemand minder dan Suzanne van den Buijs, auteur van de autobiografische dichtbundel Suus leven met Asperger. Meer over deze dichtbundel kun je hier lezen.
Ik had voor haar een mooi pakket samengesteld, bestaande uit o.a. Boekenleggers, een Mickey Mouse poppetje, een Godijn pen en twee boeken: Naast Het goud van de Gelaarsde Kat ook de verhalenbundel Onthullingen, waarin mijn verhaal De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal is opgenomen. Zodra ik het weet, laat ik hier zeker weten wat Suzanne van deze boeken vind.
Suzanne had voor mij ook iets meegenomen. Het was iets dat ik graag wilde hebben. Haar missie is namelijk om Asperger en autisme uit de taboesfeer te halen en te zorgen dat er meer begrip/ openheid voor komt. (De stichting Samen Sterk zonder Stigma zet zich trouwens ook in om het taboe op psychische ziektes te doorbreken.) Om haar missie uit te dragen heeft Suzanne speciale flyers laten drukken. Eén zo’n flyer had ze voor mij meegenomen. Ik ben er heel blij mee.

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

3 thoughts on “Bijzonder bezoek

 1. Lieve Liesbeth,

  Wat ontzettend bijzonder en mooi dat jij mij bijzonder bezoek vind!
  Ik heb ook enorm genoten toen ik bij jou op bezoek was.
  En ben ontzettend blij dat ik nu je prachtige boek:
  Het goud van de gelaarsde kat van je in ontvangst heb mogen nemen en dat nog door jou heb kunnen signeren.
  En dan nog een verhalen bundel waar je instaat met een verhaal cadeau van je heb gekregen en nog heel veel andere mooie cadeautje van je heb gekregen!
  Ook ben ik je enorm dankbaar dat je mij iedere keer weer zo enorm positief promoot als auteur!
  Ik ben nu bezig met een Autobiografisch boek over mijn eigen leven met Asperger Autisme, dit wordt dus geen dichtbundel.
  Zodra dit uitgegeven wordt laar ik je het direct weten!
  Maar daar kan nog wel een tijdje over heen gaan.
  Je bent natuurlijk bij mij ook altijd welkom om op bezoek te komen.
  Dan kunnen we nog eens uitgebreid praten over onze schrijfkunsten!

  Lieve groet,
  Suzanne van den Buijs
  ( Auteur dichtbundel:
  Suus leven met Asperger).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alice houdt in de broeikaswereld een grote schoonmaak

Korte verhalen Er verschenen weer een aantal korte verhalen van mij: Voor Out Of This World schreef ik Specimen Honja. Dit verhaal is gebaseerd op de woorden Verdriet, Zonnesteek, Jubileum die Johan Klein Haneveld koos in de facebookgroep Maxi Mini Bieb Aurora. Op Hier in Salland verscheen het korte verhaal Ursula’s kindje. Ook dit verhaal ontstond […]

Lees verder

Publicatie in tijdschrift, een leuke discussie en een boek vol met handgeschreven reacties

Inspiratiemagazine BoekenWurmen In de facebookgroep BoekenWurmen werd dit voorjaar een verhalenwedstrijd gehouden met als thema “Seizoenen.” De beste verhalen zijn gebundeld en als online inspiratiemagazine uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij. Ik ben er supertrots op dat mijn verhaal Maria Onbevlekt Ontvangen ook hierin is gepubliceerd!Via de knop hieronder kun je het magazine downloaden. 500 error Tot mijn […]

Lees verder

Drie woorden verhalen, Schrijver van de Maand en EdgeZero

Prachtige recensie op Modern Myths Yvette Hazebroek van Modern Myths las Mozaïek van Geluk en schreef een prachtige recensie. Ze noemt het een “creatief, horrorachtig sprookje.” Ook schrijft ze: “Het plezier waarmee de auteur dit geschreven heeft, spat van de pagina’s af. Het is heel duidelijk dat Jochemsen een vertrouwd en bekend genre (sprookjes) heeft gebruikt […]

Lees verder