Bijzonder bezoek

Een paar weken terug ontving ik bijzondere visite bij mij thuis. Het was weer een mijlpaal waar ik vroeger alleen van kon dromen. Wat was het geval? Een fan van mijn schrijven kwam bij mij thuis! Zij kwam speciaal naar Olst om uit mijn hand een gesigneerd exemplaar van mijn fairytale fantasy Het goud van de Gelaarsde Kat te ontvangen.
Het was ook niet zomaar een fan. Het was iemand die zelf ook een boek heeft geschreven, dus dat maakte het extra bijzonder. En zorgde, in ieder geval van mijn kant, voor extra zenuwen. Ik had deze auteur al een paar keer eerder ontmoet tijdens evenementen en schrijfworkshops en ik had ook al een gesigneerd exemplaar van haar boek in bezit.
Degene die bij mij thuis op bezoek kwam, was niemand minder dan Suzanne van den Buijs, auteur van de autobiografische dichtbundel Suus leven met Asperger. Meer over deze dichtbundel kun je hier lezen.
Ik had voor haar een mooi pakket samengesteld, bestaande uit o.a. Boekenleggers, een Mickey Mouse poppetje, een Godijn pen en twee boeken: Naast Het goud van de Gelaarsde Kat ook de verhalenbundel Onthullingen, waarin mijn verhaal De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal is opgenomen. Zodra ik het weet, laat ik hier zeker weten wat Suzanne van deze boeken vind.
Suzanne had voor mij ook iets meegenomen. Het was iets dat ik graag wilde hebben. Haar missie is namelijk om Asperger en autisme uit de taboesfeer te halen en te zorgen dat er meer begrip/ openheid voor komt. (De stichting Samen Sterk zonder Stigma zet zich trouwens ook in om het taboe op psychische ziektes te doorbreken.) Om haar missie uit te dragen heeft Suzanne speciale flyers laten drukken. Eén zo’n flyer had ze voor mij meegenomen. Ik ben er heel blij mee.

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

3 thoughts on “Bijzonder bezoek

 1. Lieve Liesbeth,

  Wat ontzettend bijzonder en mooi dat jij mij bijzonder bezoek vind!
  Ik heb ook enorm genoten toen ik bij jou op bezoek was.
  En ben ontzettend blij dat ik nu je prachtige boek:
  Het goud van de gelaarsde kat van je in ontvangst heb mogen nemen en dat nog door jou heb kunnen signeren.
  En dan nog een verhalen bundel waar je instaat met een verhaal cadeau van je heb gekregen en nog heel veel andere mooie cadeautje van je heb gekregen!
  Ook ben ik je enorm dankbaar dat je mij iedere keer weer zo enorm positief promoot als auteur!
  Ik ben nu bezig met een Autobiografisch boek over mijn eigen leven met Asperger Autisme, dit wordt dus geen dichtbundel.
  Zodra dit uitgegeven wordt laar ik je het direct weten!
  Maar daar kan nog wel een tijdje over heen gaan.
  Je bent natuurlijk bij mij ook altijd welkom om op bezoek te komen.
  Dan kunnen we nog eens uitgebreid praten over onze schrijfkunsten!

  Lieve groet,
  Suzanne van den Buijs
  ( Auteur dichtbundel:
  Suus leven met Asperger).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BTW verhoging

Het kabinet wil de BTW op sport, horeca, kunst en cultuur verhogen naar 21%. Dit maakt het onbetaalbaar en zorgt voor een verarmde samenleving.

Lees verder

In ruil voor een wens

Met collega-auteur Nel Goudriaan deed ik aan boekenruil. We hebben elk een boek van de ander gelezen.
Verder publiceerde Out Of This World weer een verhaal van mij en ben ik gevraagd voor een detective.

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar in drie woorden

Gelukkig 2024!
Er verschenen mooie recensies van Welkom in de broeikaswereld, ik behaalde de eerste plaats met een verhalenwedstrijd en ik doe dit jaar mee aan de ESFS Awards.

Lees verder