Volledige omslag Mozaïek van Geluk bekend

Omslag Mozaïek van Geluk

Hierboven zie je de volledige omslag van Mozaïek van Geluk. Deze is gemaakt door Designs by Lotte. Ik vind hem echt zo gaaf geworden! Binnenkort ga ik een drukproef bestellen. Eerst is er nog een probleempje met de barcode. Zie dit bericht op facebook.
Hoe dan ook zal deze fairytale horror volgende maand verschijnen en jij kunt hem al bestellen. Dan heb je het boek als een van de eersten in huis.

FantasyFest Rijswijk

Ik ga op zaterdag 15 oktober naar FantasyFest in Rijswijk. Ik heb er echt superveel zin in! Wat ik zeker meeneem is een stapel bladwijzers van Mozaïek van Geluk. Als jij ook naar FanatsyFest gaat, kun je een bladwijzer van Mozaïek van Geluk scoren, nog voordat het boek uit is.

Bladwijzerdeal

Ga je niet naar FantasyFest? Dan zijn er andere manieren om een bladwijzer van Mozaïek van Geluk te bemachtigen. Bijvoorbeeld door een boek te bestellen bij één van deze auteurs, want zij verspreiden voor mij de bladwijzers van mijn fairytale horror:

 • Nevin Teunissen
 • Sophia Drenth
 • Vincent Schreurs
 • Rika Kruijer
 • Janine Zaman
 • Martine Pauwels
 • Ninja Paap- Luijten

De bar met de Duizend Deuren

Binnenkort verschijnt de sciencefiction verhalenbundel De bar met de Duizend Deuren. Voor deze bundel schreef ik twee verhalen:

 • De piskabouter
 • Waar voor je geld

De bar met de Duizend Deuren verschijnt bij uitgeverij Macc en is al te reserveren.

De Bar met de Duizend Deuren is alleen voor Paul toegankelijk. Maar hij is er niet alleen. Ook zijn evenbeelden uit alternatieve universa weten de bar te vinden. Onder het genot van een kroes bier en een schaal geroosterde veldmuizen vertellen ze elkaar de wildste verhalen.

Johan Klein Haneveld nodigde 24 schrijvers uit Nederland en België uit met hem een bezoek te brengen aan deze bar in het hart van het multiversum. 

De omslag is gemaakt door Tais Teng.

Met verhalen van onder meer:

Jaap Boekestein, Tais Teng, Mike Jansen, Johan Klein Haneveld, Joke Adam, Martijn Kregting, Theo Barkel en anderen.

Welkom in de broeikaswereld

Dat is de titel van een verhalenbundel over (de gevolgen van) klimaatverandering die in 2023 bij uitgeverij Macc verschijnt. Initiatiefnemer Johan Klein Haneveld heeft gevraagd of ik hier aan mee wil werken. Ik heb twee verhalen voor deze bundel ingestuurd.

Nieuwsbrief Normec Dumea

In de nieuwsbrief van september van Normec Dumea (waar ik werk als chemisch analist), stond een stukje over de fairytale horror Mozaïek van Geluk. Super gaaf natuurlijk! Ook omdat de nieuwsbrief naar veel mensen wordt verstuurd. Wie weet hoeveel extra lezers dit oplevert!
Wil jij Mozaïek van Geluk ook lezen? Stuur mij dan een mail.

Gelezen boeken

Deze maand las ik In Barbarije van John Meilink en Kwam je dan alleen voor mama? van Marieke Dijkzeul.

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

One thought on “Volledige omslag Mozaïek van Geluk bekend”

 1. Schitterend mooi de volledige omslag van jouw nieuwe mooie boek Mozaïek van geluk,
  Liesbeth.
  Complimenten!

  Wat fijn dat de volledige omslag van
  Mozaïek van geluk nu bekend is!

  Suzanne van den Buijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alice houdt in de broeikaswereld een grote schoonmaak

Korte verhalen Er verschenen weer een aantal korte verhalen van mij: Voor Out Of This World schreef ik Specimen Honja. Dit verhaal is gebaseerd op de woorden Verdriet, Zonnesteek, Jubileum die Johan Klein Haneveld koos in de facebookgroep Maxi Mini Bieb Aurora. Op Hier in Salland verscheen het korte verhaal Ursula’s kindje. Ook dit verhaal ontstond […]

Lees verder

Publicatie in tijdschrift, een leuke discussie en een boek vol met handgeschreven reacties

Inspiratiemagazine BoekenWurmen In de facebookgroep BoekenWurmen werd dit voorjaar een verhalenwedstrijd gehouden met als thema “Seizoenen.” De beste verhalen zijn gebundeld en als online inspiratiemagazine uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij. Ik ben er supertrots op dat mijn verhaal Maria Onbevlekt Ontvangen ook hierin is gepubliceerd!Via de knop hieronder kun je het magazine downloaden. 500 error Tot mijn […]

Lees verder

Drie woorden verhalen, Schrijver van de Maand en EdgeZero

Prachtige recensie op Modern Myths Yvette Hazebroek van Modern Myths las Mozaïek van Geluk en schreef een prachtige recensie. Ze noemt het een “creatief, horrorachtig sprookje.” Ook schrijft ze: “Het plezier waarmee de auteur dit geschreven heeft, spat van de pagina’s af. Het is heel duidelijk dat Jochemsen een vertrouwd en bekend genre (sprookjes) heeft gebruikt […]

Lees verder