Volledige omslag Mozaïek van Geluk bekend

Omslag Mozaïek van Geluk

Hierboven zie je de volledige omslag van Mozaïek van Geluk. Deze is gemaakt door Designs by Lotte. Ik vind hem echt zo gaaf geworden! Binnenkort ga ik een drukproef bestellen. Eerst is er nog een probleempje met de barcode. Zie dit bericht op facebook.
Hoe dan ook zal deze fairytale horror volgende maand verschijnen en jij kunt hem al bestellen. Dan heb je het boek als een van de eersten in huis.

FantasyFest Rijswijk

Ik ga op zaterdag 15 oktober naar FantasyFest in Rijswijk. Ik heb er echt superveel zin in! Wat ik zeker meeneem is een stapel bladwijzers van Mozaïek van Geluk. Als jij ook naar FanatsyFest gaat, kun je een bladwijzer van Mozaïek van Geluk scoren, nog voordat het boek uit is.

Bladwijzerdeal

Ga je niet naar FantasyFest? Dan zijn er andere manieren om een bladwijzer van Mozaïek van Geluk te bemachtigen. Bijvoorbeeld door een boek te bestellen bij één van deze auteurs, want zij verspreiden voor mij de bladwijzers van mijn fairytale horror:

 • Nevin Teunissen
 • Sophia Drenth
 • Vincent Schreurs
 • Rika Kruijer
 • Janine Zaman
 • Martine Pauwels
 • Ninja Paap- Luijten

De bar met de Duizend Deuren

Binnenkort verschijnt de sciencefiction verhalenbundel De bar met de Duizend Deuren. Voor deze bundel schreef ik twee verhalen:

 • De piskabouter
 • Waar voor je geld

De bar met de Duizend Deuren verschijnt bij uitgeverij Macc en is al te reserveren.

De Bar met de Duizend Deuren is alleen voor Paul toegankelijk. Maar hij is er niet alleen. Ook zijn evenbeelden uit alternatieve universa weten de bar te vinden. Onder het genot van een kroes bier en een schaal geroosterde veldmuizen vertellen ze elkaar de wildste verhalen.

Johan Klein Haneveld nodigde 24 schrijvers uit Nederland en België uit met hem een bezoek te brengen aan deze bar in het hart van het multiversum. 

De omslag is gemaakt door Tais Teng.

Met verhalen van onder meer:

Jaap Boekestein, Tais Teng, Mike Jansen, Johan Klein Haneveld, Joke Adam, Martijn Kregting, Theo Barkel en anderen.

Welkom in de broeikaswereld

Dat is de titel van een verhalenbundel over (de gevolgen van) klimaatverandering die in 2023 bij uitgeverij Macc verschijnt. Initiatiefnemer Johan Klein Haneveld heeft gevraagd of ik hier aan mee wil werken. Ik heb twee verhalen voor deze bundel ingestuurd.

Nieuwsbrief Normec Dumea

In de nieuwsbrief van september van Normec Dumea (waar ik werk als chemisch analist), stond een stukje over de fairytale horror Mozaïek van Geluk. Super gaaf natuurlijk! Ook omdat de nieuwsbrief naar veel mensen wordt verstuurd. Wie weet hoeveel extra lezers dit oplevert!
Wil jij Mozaïek van Geluk ook lezen? Stuur mij dan een mail.

Gelezen boeken

Deze maand las ik In Barbarije van John Meilink en Kwam je dan alleen voor mama? van Marieke Dijkzeul.

One thought on “Volledige omslag Mozaïek van Geluk bekend”

 1. Schitterend mooi de volledige omslag van jouw nieuwe mooie boek Mozaïek van geluk,
  Liesbeth.
  Complimenten!

  Wat fijn dat de volledige omslag van
  Mozaïek van geluk nu bekend is!

  Suzanne van den Buijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wekelijks een kort verhaal en een culinair recept

De eerste recensie Martine Pauwels schreef de eerste recensie van Mozaïek van Geluk. Het is een hele mooie recensie geworden. Dankjewel, Martine!Martine schrijft zelf ook boeken. Kijk maar op haar website. Wist je dat? De fairytale horror Mozaïek van Geluk ook te koop is via AnderWereld en de OERgezellig Boekenwinkel? En dat Mozaïek van Geluk […]

Ik wil meer weten

Boek in het zonnetje: Welke dag is het vandaag?

Eens per maand zet ik een bijzonder boek in het zonnetje. Een boek dat absoluut extra aandacht verdient. Dit keer: Welke dag is het vandaag?Rina Stam Welke dag is het vandaag? gaat over Francis, die lijdt aan dementie. Het bijzondere aan dit boek is dat het grotendeels geschreven is vanuit het perspectief van Francis zelf. Door […]

Ik wil meer weten

Publicatie Actie en Fantasyfest

Mozaïek van Geluk gepubliceerd Vanaf november 2022 is de fairytale horror Mozaïek van Geluk officieel verkrijgbaar. (Door familieomstandigheden is de oorspronkelijke datum opgeschoven.) Heb jij het boek in de voorverkoop besteld? Dan komt het zo snel mogelijk jouw kant op, inclusief o.a. een bijpassende bladwijzer en een speciaal voor het boek handgemaakte kaart van Ayalda’s […]

Ik wil meer weten
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security