Publicatie Actie en Fantasyfest

Mozaïek van Geluk gepubliceerd

Vanaf november 2022 is de fairytale horror Mozaïek van Geluk officieel verkrijgbaar. (Door familieomstandigheden is de oorspronkelijke datum opgeschoven.) Heb jij het boek in de voorverkoop besteld? Dan komt het zo snel mogelijk jouw kant op, inclusief o.a. een bijpassende bladwijzer en een speciaal voor het boek handgemaakte kaart van Ayalda’s Art. (Er zijn verschillende kaarten, welke krijg jij?) Uiteraard wordt elk boek met liefde gesigneerd.
Wil jij dit ook? Stuur me dan een mail, dan zorg ik dat jij ook een gesigneerd exemplaar van Mozaïek van Geluk ontvangt. Voor de kaarten van Ayalda’s Art geldt op = op, dus wacht niet te lang.

Ebook van Mozaïek van Geluk

Het maken van het ebook van Mozaïek van Geluk gaf wat problemen. Zo werd o.a. de tekst niet mooi uitgelijnd en waren veel witregels ineens verdwenen. Ik vroeg om hulp in de facebookgroep Schrijvers die feedback willen. Stefanie van Mol heeft aangeboden mij te helpen met het ebook van Mozaïek van Geluk. Dankjewel daarvoor!
Wist je dat Stefanie de eigenaar is van SVM Publishing en dat ze zelf ook boeken schrijft?

Publicatie Actie

Wie Mozaïek van Geluk op de Wil-ik-lezen-lijst zet bij Hebban en/of Goodreads, krijgt het eerste hoofdstuk cadeau. Wat moet je hiervoor doen? Zet het boek op Wil-ik-lezen en stuur mij een bericht met daarin je Hebban of Goodreads account en je mailadres. Dan komt het hoofdstuk zo snel mogelijk naar je toe.

Fantasyfest Rijswijk

Zaterdag 15 oktober was ik op Fanatsyfest in Rijswijk. Het was een treinreis van ruim 2,5 uur met een overstap in Zwolle en Rotterdam. Eigenlijk vond ik het te ver. Die dag zou echter de verhalenbundel De bar met de Duizend Deuren gelanceerd worden. In deze bundel staan twee verhalen van mij. Daarom had ik een entreeticket gekocht. Uit ervaring weet ik dat ik na zo’n lange dag erg moe ben, dus had ik mezelf getrakteerd op een 1e klas treinretour. Helaas werd door omstandigheden die lancering van De bar met de Duizend Deuren uitgesteld. Omdat ik al een entreeticket en een treinkaartje had, besloot ik toch te gaan.
Onderweg in de trein las ik de drukproef van Mozaïek van Geluk, die had ik een paar dagen daarvoor ontvangen. Vanaf het station naar de locatie van het evenement was makkelijk te vinden: ik liep gewoon achter de verklede mensen aan. Eenmaal binnen was het erg druk, maar ook gezellig. Ik heb heel wat mensen gesproken en ook een aantal bladwijzers van Mozaïek van Geluk mogen uitdelen.
Ik deed mee aan creatieve workshops: een kabouterdeurtje schilderen en een keramieken pompoen versieren en ik kocht de cd Harpsong van Cathinca van Sprundel en verschillende boeken:

Al met al was het een hele leuke dag.

De bar met de Duizend Deuren is gelanceerd!

Ietsjes later dan gepland (zie hierboven) is de sciencefiction verhalenbundel De bar met de Duizend Deuren nu overal verkrijgbaar. In deze bundel staan twee verhalen van mij.
Samensteller Johan Klein Haneveld vertelt in een gastblog op fanatsywereld.nl hoe deze bundel is ontstaan. Ook is er een filmpje gemaakt van de online boeklancering.

De Bar met de Duizend Deuren is alleen voor Paul toegankelijk. Maar hij is er niet alleen. Ook zijn evenbeelden uit alternatieve universa weten de bar te vinden. Onder het genot van een kroes bier en een schaal geroosterde veldmuizen vertellen ze elkaar de wildste verhalen.

Johan Klein Haneveld nodigde 24 schrijvers uit Nederland en België uit met hem een bezoek te brengen aan deze bar in het hart van het multiversum. 

De omslag is gemaakt door Tais Teng.

Met verhalen van onder meer:

Jaap Boekestein, Tais Teng, Mike Jansen, Johan Klein Haneveld, Joke Adam, Martijn Kregting, Theo Barkel en anderen.

Unboxing mysterieboekenbox AnderWereld

AnderWereld is gespecialiseerd in tweedehands Fantasy, SF, YA en kinder/jeugd boeken. Ook voor Mythen & Sagen, Historische Thrillers en overige boeken kun je bij hen terecht. Voornamelijk tweedehands, maar er komen steeds meer nieuwe boeken bij. Zo zal mijn fairytale horror Mozaïek van Geluk ook via hen te koop zijn.
Iedere maand hebben ze een aantal supergave mysterieboekenbox. In oktober heb ik mezelf getrakteerd op onderstaande box.

Het boek dat er in zat,  Het lot van de Roos van K.T. Sterling, is een boek dat ik heel graag wil lezen. Stiekem hoopte ik al dat dit boek in de mysterieboekenbox zou zitten.
Hieronder een selectie van wat er allemaal in de box zat.

One thought on “Publicatie Actie en Fantasyfest”

  1. Wat een bijzondere mijlpaal dat nieuwe jouw boek Mozaiek van geluk binnenkort verkrijgbaar is.
    Wat een almachtige mooie gebeurtenis is dit!

    Ik heb jouw nieuwe boek Mozaiek van geluk ook al bij jou besteld en ik kan bijna niet wachten dat ik het dan kan lezen, zo enorm kijk ik er al naar uit!

    Suzanne van den Buijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blogtour, tiktok, nieuwe serie en ziekenomroep

Meer dan Menselijk De verhalenbundel Meer dan Menselijk is inmiddels verschenen. Alle opbrengsten gaan naar het Autisme Fonds. De eerste recensies komen ook binnen. Soumya Shyam, die zelf ook een verhaal voor deze bundel schreef, zegt op Goodreads het volgende over de bundel: “Ik heb genoten van de variëteit aan verhalen, ideeën en settings dat […]

Ik wil meer weten

Boek in het zonnetje: Geen kind meer

Geregeld zet ik een bijzonder boek in het zonnetje. Een boek dat zeker extra aandacht verdient. Dit keer: Geen kind meerEsther Boek De jonge zoon van de auteur wordt vals beschuldigd van verkrachting. Wat dit met hem en het gezin doet, heeft Esther Boek beschreven in Geen kind meer. AchterflaptekstHet is de eerste dag van de […]

Ik wil meer weten

In de boekhandel, een goed doel en mooie recensies

Mijn boeken nu fysiek in de boekhandel Mozaïek van Geluk en Ontdekkingsreis zijn nu ook fysiek verkrijgbaar bij Primera Korten in Olst. Hier ben ik natuurlijk superblij mee. Een dikke dankjewel aan de mensen van de lokale boekenwinkel! Meer dan Menselijk In januari verscheen de verhalenbundel Meer dan Menselijk. Veertien auteurs schreven belangeloos een verhaal rondom het […]

Ik wil meer weten
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security