Drie woorden verhalen, Schrijver van de Maand en EdgeZero

Prachtige recensie op Modern Myths

Yvette Hazebroek van Modern Myths las Mozaïek van Geluk en schreef een prachtige recensie. Ze noemt het een “creatief, horrorachtig sprookje.” Ook schrijft ze:

“Het plezier waarmee de auteur dit geschreven heeft, spat van de pagina’s af. Het is heel duidelijk dat Jochemsen een vertrouwd en bekend genre (sprookjes) heeft gebruikt om er een eigen draai aan te geven. Ze doet dat op zó’n originele en vaak lugubere manier, dat het een genre op zichzelf wordt. Het is een mooi voorbeeld van hoe je als auteur inspiratie kan putten uit alles dat je ziet en hoort en origineel kan zijn door er mee aan de haal te gaan.
Jochemsen heeft dat op een indrukwekkende manier gedaan, waarin ze ook nog een manier heeft gevonden om fantasie met werkelijkheid te verweven. Zo staan er meerdere verwijzingen in naar andere Nederlandse (fantasy)auteurs en boeken. Wat moet het gaaf zijn om als schrijver jezelf in een ander boek terug te zien, op een creatieve manier.”

Met zo’n recensie ben ik natuurlijk superblij!

Schrijver van de Maand

In april was ik Schrijver van de Maand in de facebookgroep Maxi Mini Bieb Aurora.
Daar hoorde o.a. een recensie bij van mijn boek Mozaïek van Geluk. Beheerder Stef Knops las en recenseerde dit boek. Zijn recensie lees je hier.

Drie woorden verhalen

In het kader van Schrijver van de Maand (zie hierboven) deed ik ook mee aan de beroemde Drie woorden verhalen. De bedoeling is dat ik aan de hand van drie woorden een kort verhaal schrijf. Op basis van Draak, Panda, Haas van Patricia Beenen schreef ik het verhaal Draak. En op basis van Koffie, Sollicitatie, Stokstaartje van Stef Knops schreef ik het verhaal Verblijven. Ook schreef ik op basis van Tandenborstel, Konijn, Grasmaaier van Martine Pauwels het verhaal Vergelding.

Edge Zero

Ook dit jaar heb ik weer een aantal verhalen ingestuurd voor EdgeZero. Bij deze wedstrijd wordt er gezocht naar de beste verhalen binnen het fantastische genre die in het voorgaande jaar hebben meegedaan aan verhalenwedstrijden of die in een verhalenbundel zijn gepubliceerd.
Dit jaar kon ik drie verhalen insturen:

In de zomer wordt de uitslag bekend gemaakt en ik ben natuurlijk super benieuwd naar hoe mijn verhalen het gaan doen.

Blogtour Meer dan Menselijk

Mede dankzij de blogtour verschenen er weer een aantal mooie recensies over de verhalenbundel Meer dan Menselijk. Alle opbrengsten van deze bundel gaan naar het Autismefonds.
Lees hieronder de recensie van SJM Schrijft.
Over mijn verhaal Versteende Verlangens zegt ze: “…Het verhaal heeft een luchtige ondertoon, met een vleugje humor.”

In het online magazine van Celtica Publishing (nummer 2 van 2023) stond een mooie recensie van de verhalenbundel Meer dan Menselijk.

Gelezen boeken

Deze maand las ik De oorlog van Juliette van Bram Baptist.

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

One thought on “Drie woorden verhalen, Schrijver van de Maand en EdgeZero”

  1. Super tof, zo’n lovende recensie over jouw nieuwe boek Mozaiek van geluk, van
    Yvette Hazebroek, Liesbeth.
    Dat is echt een hele goede promotie en mooie reclame voor jouw geweldige boek
    Mozaïek van geluk!

    Suzanne van den Buijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In ruil voor een wens

Met collega-auteur Nel Goudriaan deed ik aan boekenruil. We hebben elk een boek van de ander gelezen.
Verder publiceerde Out Of This World weer een verhaal van mij en ben ik gevraagd voor een detective.

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar in drie woorden

Gelukkig 2024!
Er verschenen mooie recensies van Welkom in de broeikaswereld, ik behaalde de eerste plaats met een verhalenwedstrijd en ik doe dit jaar mee aan de ESFS Awards.

Lees verder

De A van interview en frequentie

Er verscheen een ABC-tje met mij en een interview op Out Of This World. Ook schreef ik een bijzonder 3-woorden verhaal.

Lees verder