Pre order, Slendaf en een lezersgroep

Pre order Mozaïek van Geluk

De fairytale horror Mozaïek van Geluk is nu in de voorverkoop!


Houd jij van sprookjes die wat minder zoetsappig zijn, dan is dit boek zeker iets voor jou. Het is een mozaïeknovelle, een bundel verhalen die samen een doorlopend geheel vormen. Met o.a. limericks en verschillende liederen. Via deze link lees je de achterflaptekst en kun je het boek bestellen. De verwachtte verschijningdatum is november.

Verhaal Slendaf gepubliceerd op Bookstamel

Op Bookstamel.com verscheen mijn korte verhaal Slendaf. Het gaat over een poeder met magische krachten. Wist je dat Stize, het plaatsje waar het verhaal zich afspeelt en Slendaf ook een rol spelen in de fairytale horror Mozaïek van Geluk?

Wie heeft het gedaan?

Lang geleden deed ik mee aan de schrijfwedstrijd Wie heeft het gedaan? van 18.02 Publishing. Mijn verhaal Mevrouw van den Seystenaer was toen één van de winnende verhalen. Door omstandigheden is de publicatie lang uitgesteld, maar nu is alles weer in beweging.
Zodra ik meer kan vertellen, laat ik het hier zeker weten.

De Eindeloze Lezersgroep

In De Eindeloze Lezersgroep was ik in week 32 auteur van de week. Ik vertelde o.a. over de interviews die ik hield met de hoofdpersonen uit Het goud van de Gelaarsde Kat.
Deze interviews zijn hier terug te lezen.

cover Het goud van de Gelaarsde Kat

Vermelding op boekenvanRina.nl

Onlangs las ik Welke dag is het vandaag? van Rina Stam. Dit boek gaat over iemand met Alzheimer, deels vertelt vanuit de patiënt. Mijn leeservaring is hier te vinden.
Rina heeft nu op boekenvanrina.nl een deel van mijn recensie geplaatst. LiesbethJochemsen.nl wordt daarbij ook vermeld.

Andere boeken

Deze maand las ik Sluimerend kwaad van Ronald van Assen, Dansen tot de zon komt van Marieke Frankema, Monteursverhalen van Theo van der Himst, Hannes keuze van Mascha Gesthuizen, Niemand mist mij van Corien Kraaijeveld en Verhalenvertellers 1 van Uitgeverij Macc.

Niets missen? En leuke extra’s ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

Niets missen? En leuke extra's ontvangen? Word dan lid van de Mythische Mare.

3 thoughts on “Pre order, Slendaf en een lezersgroep

 1. Al deze boeken spreken mij ontzettend aan.
  Ik zou nu niet precies kunnen zeggen welke van deze boeken mij het eerste aanspreekt.
  Dan zou ik ze eerst allemaal gelezen moeten hebben.
  Want dan kan ik pas echt zeggen welk boek van deze boeken mij het meest aanspreekt.
  En welk van deze boeken het allermooiste en allerbeste vind van deze boeken.
  Maar als de mogelijkheid er is wil ik deze boeken allemaal heel erg graag een keer lezen.

  Suzanne van den Buijs

 2. Wat een mooie scala aan prachtige boeken presenteer jij weer op jouw website, Liesbeth!

  Zo krijg ik weer extra veel zin om te lezen!

  Suzanne van den Buijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alice houdt in de broeikaswereld een grote schoonmaak

Korte verhalen Er verschenen weer een aantal korte verhalen van mij: Voor Out Of This World schreef ik Specimen Honja. Dit verhaal is gebaseerd op de woorden Verdriet, Zonnesteek, Jubileum die Johan Klein Haneveld koos in de facebookgroep Maxi Mini Bieb Aurora. Op Hier in Salland verscheen het korte verhaal Ursula’s kindje. Ook dit verhaal ontstond […]

Lees verder

Publicatie in tijdschrift, een leuke discussie en een boek vol met handgeschreven reacties

Inspiratiemagazine BoekenWurmen In de facebookgroep BoekenWurmen werd dit voorjaar een verhalenwedstrijd gehouden met als thema “Seizoenen.” De beste verhalen zijn gebundeld en als online inspiratiemagazine uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij. Ik ben er supertrots op dat mijn verhaal Maria Onbevlekt Ontvangen ook hierin is gepubliceerd!Via de knop hieronder kun je het magazine downloaden. 500 error Tot mijn […]

Lees verder

Drie woorden verhalen, Schrijver van de Maand en EdgeZero

Prachtige recensie op Modern Myths Yvette Hazebroek van Modern Myths las Mozaïek van Geluk en schreef een prachtige recensie. Ze noemt het een “creatief, horrorachtig sprookje.” Ook schrijft ze: “Het plezier waarmee de auteur dit geschreven heeft, spat van de pagina’s af. Het is heel duidelijk dat Jochemsen een vertrouwd en bekend genre (sprookjes) heeft gebruikt […]

Lees verder