Pre order, Slendaf en een lezersgroep

Pre order Mozaïek van Geluk

De fairytale horror Mozaïek van Geluk is nu in de voorverkoop!


Houd jij van sprookjes die wat minder zoetsappig zijn, dan is dit boek zeker iets voor jou. Het is een mozaïeknovelle, een bundel verhalen die samen een doorlopend geheel vormen. Met o.a. limericks en verschillende liederen. Via deze link lees je de achterflaptekst en kun je het boek bestellen. De verwachtte verschijningdatum is november.

Verhaal Slendaf gepubliceerd op Bookstamel

Op Bookstamel.com verscheen mijn korte verhaal Slendaf. Het gaat over een poeder met magische krachten. Wist je dat Stize, het plaatsje waar het verhaal zich afspeelt en Slendaf ook een rol spelen in de fairytale horror Mozaïek van Geluk?

Wie heeft het gedaan?

Lang geleden deed ik mee aan de schrijfwedstrijd Wie heeft het gedaan? van 18.02 Publishing. Mijn verhaal Mevrouw van den Seystenaer was toen één van de winnende verhalen. Door omstandigheden is de publicatie lang uitgesteld, maar nu is alles weer in beweging.
Zodra ik meer kan vertellen, laat ik het hier zeker weten.

De Eindeloze Lezersgroep

In De Eindeloze Lezersgroep was ik in week 32 auteur van de week. Ik vertelde o.a. over de interviews die ik hield met de hoofdpersonen uit Het goud van de Gelaarsde Kat.
Deze interviews zijn hier terug te lezen.

cover Het goud van de Gelaarsde Kat

Vermelding op boekenvanRina.nl

Onlangs las ik Welke dag is het vandaag? van Rina Stam. Dit boek gaat over iemand met Alzheimer, deels vertelt vanuit de patiënt. Mijn leeservaring is hier te vinden.
Rina heeft nu op boekenvanrina.nl een deel van mijn recensie geplaatst. LiesbethJochemsen.nl wordt daarbij ook vermeld.

Andere boeken

Deze maand las ik Sluimerend kwaad van Ronald van Assen, Dansen tot de zon komt van Marieke Frankema, Monteursverhalen van Theo van der Himst, Hannes keuze van Mascha Gesthuizen, Niemand mist mij van Corien Kraaijeveld en Verhalenvertellers 1 van Uitgeverij Macc.

3 thoughts on “Pre order, Slendaf en een lezersgroep

 1. Al deze boeken spreken mij ontzettend aan.
  Ik zou nu niet precies kunnen zeggen welke van deze boeken mij het eerste aanspreekt.
  Dan zou ik ze eerst allemaal gelezen moeten hebben.
  Want dan kan ik pas echt zeggen welk boek van deze boeken mij het meest aanspreekt.
  En welk van deze boeken het allermooiste en allerbeste vind van deze boeken.
  Maar als de mogelijkheid er is wil ik deze boeken allemaal heel erg graag een keer lezen.

  Suzanne van den Buijs

 2. Wat een mooie scala aan prachtige boeken presenteer jij weer op jouw website, Liesbeth!

  Zo krijg ik weer extra veel zin om te lezen!

  Suzanne van den Buijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek in het zonnetje: homoseksualiteit is geen keuze

Eens per maand zet ik een boek in het zonnetje. Een boek waarvan ik vind dat het extra aandacht verdient. Dit keer: Homoseksualiteit is geen keuzeMarie-Louise Klomp In Homoseksualiteit is geen keuze vertelt de auteur het verhaal van haar man die tijdens zijn huwelijk met haar als homo uit de kast komt. Er wordt beschreven wat dit […]

Ik wil meer weten

Unieke bladwijzer cadeau en een unieke actie

Unieke bladwijzer Wie Mozaïek van Geluk bij mij bestelt, krijgt er een unieke bladwijzer bij cadeau. Ik ga nog niet verklappen hoe hij eruitziet. Wel kan ik zeggen dat hij perfect bij het boek past en ontzettend gaaf is geworden!Ben je toch heel erg nieuwsgierig? De bladwijzer is volgende week exclusief te zien voor leden […]

Ik wil meer weten

Boek in het zonnetje: 3 oktober

Eens per maand zet ik een boek in het zonnetje. Een boek waarvan ik vind dat het extra aandacht verdient. Dit keer: 3 oktoberAnya van der Gracht 3 oktober is het derde deel uit een op waarheid gebaseerde serie. Dit deel gaat over iemand die een relatie heeft met een psychopaat, vertelt vanuit de psychopaat.Omdat […]

Ik wil meer weten
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security